22 Ağustos 2010 Pazar

hayatı daha eğlenceli kılabilmek için bir kaç proje..

  • test sorularını yazan hocalar arada espri yapsın. öğrenciler sıkım sıkım sıkılıyor ders çalışmaktan zaten bir şıkka da eğlenceli bir şey yaz be adam. halini hatrını sor bi, nasıl gidiyor hayat filan de. güldür kızancıkların yüzünü patladılar ders çalışmaktan. hem sınav kaygısını da azaltmış olursun. hayırlara vesile ol.
  • toplu taşıma araçlarında özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlerde yeknesak, soğuk teyze sesi yerine eğlenceli müzik yayını yapılsın aralarda güle oynaya durak isimlerini hep beraber söyleyelim. toplumca kaynaşalım, sinerji yaratalım, gülelim, eğlenelim.
  • insanlar oruçluyken dışarı çıkmaları özellikle trafiğe çıkmaları yasaklansın. trafikte ekstra gerginlikler son bulsun.
  • kpss de öğretmenlerin espri kabileyetini ölçen sorular sorulsun. daha eğlenceli insanlar öğretmen olsun, memur olsun. maaşları da arttırılsın ki kamu dairelerindeki kasvet sona ersin.
  • bu şarkı da benden herkese armağan olsun.


Gönderen elçin zaman: 02:01  
3 yorum
bubirmesajoLmaLI dedi ki...

güzel fikirler bence. destekliyorum. benim de yararına kesinlikle inandığım "küfürlü eğitim yöntemi" projem var. birlikte çalışalım!!

31 Ağustos 2010 23:29  
bubirmesajoLmaLI dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
31 Ağustos 2010 23:35  
elçin dedi ki...

çalışalım! :)

18 Eylül 2010 16:11  

Yorum Gönder