her şey dahil hayat!

21 Temmuz 2010 Çarşamba


yazarım dediklerimi yine unuttum sevgili blog.. yazmayı bile unuttum hatta.. yazma hayallerimi de unuturum diye korkuyorum şu aralar.. kısır döngü insanıyım ne de olsa.. öyle düşünme elçin dediğini duyar gibiyim ya da etrafımda benden başka iyimser olmaya çalışan insan kalmadığından senin de bana böyle dediğini düşünmek istiyorum..öyle düşünmek istiyorum..

gel zaman git zaman, sen buralarda yalnız kaldığın zaman ben her bir şeyi dahil tatil yapmakla meşguldüm.. ordan da hayata dair bir şeyler çıkarabildim senin için.. bir şey dediğime bakma çok da içi dolu değil aslında.. ye iç sıç israf et.. kötü esprilere gülmeye çalış.. önüne çıkanı kabul et bir şey söyleme.. pis havuzda yüz.. özgürlük uzaklarda.. güneşin altında birlikte istif edildiğin o insanlarla mutlu ol..mutluluk dağıtılıyor avuç avuç.. mutlu ol sen de düşünme.. her şey dahil buraya.. mutluluk da dahil, huzur da.. aşk dahil değil ama deneyebilirsin istersen..gülücükler saçılıyor topla toplayabildiğin kadar.. neşe, sevinç her daim, içebildiğin kadar iç..
anlayamıyorum ki bi taraftan bütün dünya gözlerinin önüne seriliyor.. ve o dünyayı önüne serenler aynı insanları dört duvar arasında tutmak için elinden geleni yapıyor.. çıkabilme umudunu taşımaları mı onlara bu kadar para harcatan, kazandıran? anlamıyorum ben.. beceremiyorum her şey dahil yaşamayı alışmamış götte don durmuyor işte.. açıklayıcı olmadı biliyorum anlatabildiğimi sanmıyorum..neyse her şey dahil olmayan ıssız hayatıma döndüm sonunda.. bir haftalıktı nasılsa..olmayan paramla da rezil oldum.. beni kısır döngümde bırakın..beni kısır döngümde yıkasınlar hatta.. hoşçakal!

Gönderen elçin zaman: 02:18 1 yorum